Storitve

Imate informacijski problem?

Unikatne rešitve prilagojene za vaše poslovanje

Rešitev razvijemo in prilagodimo vašim poslovnim procesom. S tem bo vaše poslovanje hitrejše, učinkovitejše in cenejše.

image-box
Razvoj

Razvijemo informacijski sistem, ki bo omogočal še kakovostnejše in uspešnejše poslovanje. Z vami sodelujemo na vsakem koraku.

 • Celovito preučimo vaše poslovne procese.
 • Izdelamo analizo in pripravimo predlog rešitve.
 • Razvijemo rešitev.
 • Na podlagi testnih primerov, preverimo vse vidike delovanja rešitve in skupaj z vami zagotovimo končni izdelek.
 • Za vse naše storitve zagotavljamo garancijo.

Izvajamo storitve na področju svetovanja na razvojnih področjih, poslovne analitike, projektnega vodenja, varnosti informacijskih rešitev in podpore uporabnikom.

Nadgradimo in prenovimo tudi vaše obstoječe informacijske sisteme, izvedemo migracije podatkov. Nudimo vzdrževanje rešitev.

image-box
Informacijska varnost

V začetku leta 2019 smo uspešno pridobili certifikat ISO 27001:2013. ISO 27000 je družina mednarodnih standardov za upravljanje varnosti v poslovanju. Definira področja poslovne, sistemske in aplikativne ravni upravljanja varnosti.

Najvišjo dodano vrednost za svoje odjemalce s področja sistema vodenja in varovanja informacij RRC dosega na aplikativni ravni upravljanja varnosti. Z nenadomestljivimi izkušnjami pri razvoju varnih, zanesljivih in visoko razpoložljivih informacijskih sistemov, ki obdelujejo finančne transakcije in občutljive osebne podatke zagotavljamo naslednje storitve: arhitekturo razvoja, pregled izvorne kode (ročno ali z namenskimi orodji), anonimizacijo testnih podatkov in testiranja, revizijsko sledenje, analizo aplikativnega tveganja, podatkovnih konsolidacij in migracij ter druge rešitve in storitve po meri uporabnika, ki zagotavljajo brezskrbno izvajanje poslovnega procesa.

Vpeljava informacijskega sistema po teh načelih zagotavlja umestitev v poslovni sistem družbe na način, ki zagotavlja najvišjo integriteto poslovanja – uporabnikom kakovostno in varno delovanje, lastnikom pa najvišji izkoristek vložka v varnost in integriteto rešitve.

Strokovna izvedba

 • Naši zaposleni zagotavljajo najvišji nivo strokovnosti.
 • Izkazujemo se z več kot 60 tehnološkimi certifikati.
 • Sledimo novim tehnologijam in trendom razvoja.
 • Vzpostavljena imamo partnerstva z Microsoftom in Oraclom.
 • Skrbimo za visok nivo varovanja informacij.
 • Sledimo smernicam standardov ISO 9001 in ISO 27001.
Naši naročniki

Že 40 let smo prisotni v javni upravi in gospodarstvu.

Znanje

Poleg tehnološkega znanja vsebinsko obvladujemo različna področja: finance, šolstvo, davki, zdravstvo, javna naročila ter mnoga druga.

Zakaj izbrati RRC

Nudimo strokovne storitve z visoko mero učinkovitosti, prilagojene vaši organizaciji.